VRT-ankers blikken terug in "Jaaroverzicht 2012"

Op dinsdag 25 december blikken 7 VRT-ankers in het "Jaaroverzicht 2012" op Canvas terug op een bewogen jaar. 2012 was een jaar van crisis, oorlog, rampen en bedrijfssluitingen, maar ook een Olympisch jaar en een jaar met een recordaantal verkiezingen.

Zeven grote nieuwsverhalen worden ruimer uitgewerkt. Elk van die verhalen wordt toegelicht door een van de VRT-ankers: Jan Becaus, Wim De Vilder, Martine Tanghe, Annelies Van Herck, Goedele Wachters, Lieven Van Gils en Lieven Verstraete.

Onder meer de burgeroorlog in Syrië, het busongeval in Sierre, de Amerikaanse presidentsverkiezingen, de superstorm Sandy, de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen en de sluiting van Ford Genk zullen opduiken in de uitzending.

Het "Jaaroverzicht 2012" wordt op dinsdag 25 december uitgezonden op Canvas en op woensdag 2 januari herhaald op Eén.

© VRT 2012