Jan Antonissen (Humo) naar De Morgen en Borgerhoff

Journalist Jan Antonissen verlaat Humo en gaat deeltijds aan de slag bij De Morgen. Dat meldt de krant zelf. Daarnaast gaat Antonissen ook meewerken aan de ontwikkeling van een documentairepoot bij het productiehuis Borgerhoff & Lamberigts TV.

Antonissen werkte jarenlang voor Humo. Daarnaast was hij ook een van de bedenkers en makers van de documentairereeks "Belga sport" voor Woestijnvis. Hij kwam onlangs nog uitgebreid in het nieuws met zijn artikel "DSK in Vlaanderen", waarin hij N-VA-politicus Pol Van Den Driessche beschuldigde van ongewenste intimiteiten.

Antonissen gaat nu deeltijds aan de slag als senior reporter bij De Morgen. Die job zal hij combineren met de ontwikkeling van een documentairepoot bij het productiehuis Borgerhoff & Lamberigts TV van de gelijknamige uitgeverij. Zijn eerste project daar zou een documentairereeks over koning Boudewijn worden.