De populairste berichten: van nr.30 naar nr.28

2012 was het jaar van de busramp in Sierre, van de strijd om de Antwerpse sjerp en van het ski-ongeluk van de Nederlandse prins Friso, maar ook van de internationale doorbraak van Matthias Schoenaerts. Deredactie.be biedt u een geheugensteuntje onder de vorm van verschillende jaaroverzichten. In dit deel bundelen we de meest gelezen berichten van het jaar.

Nr 30 - 11-jarige vindt Romeinse munt in Reet

wo 31/10/2012 - In Reet heeft een 11-jarige jongen samen met zijn grootvader, die amateur-archeoloog is, een Romeinse munt gevonden in een veld.

Lees hier het volledige artikel

Nr 29 - “Relatie liep stuk, misschien is dit een uitloper?”

wo 25/04/2012 - Presentator Jos Ghysen "staat versteld" van de beschuldiging van seksuele intimidatie op het werk. "Daar is totaal niets van aan." De bal ging aan het rollen na getuigenissen van ex-collega's in "Reyers laat".

Lees hier het volledige artikel

Nr 28 - Twee pesters van school gestuurd na Facebookfilmpje

vr 29/06/2012 - Twee jongeren die een 13-jarig meisje uit Tielt zwaar pestten en er een filmpje van maakten, zijn van school gestuurd. Dat heeft de directie van de school beslist. De moeder van het gepeste meisje postte het filmpje op Facebook om haar dochter te steunen. Dat veroorzaakte een vloedgolf aan reacties.

Lees hier het volledige artikel

lees ook