De populairste berichten: van nr.27 naar nr.25

2012 was het jaar van de busramp in Sierre, van de strijd om de Antwerpse sjerp en van het ski-ongeluk van de Nederlandse prins Friso, maar ook van de internationale doorbraak van Matthias Schoenaerts. Deredactie.be biedt u een geheugensteuntje onder de vorm van verschillende jaaroverzichten. In dit deel bundelen we de meest gelezen berichten van het jaar.

Nr 27 - Veronique Vandekerckhove van M is overleden

do 26/01/2012 - Veronique Vandekerchove (46), conservator van het museum M in Leuven, is overleden. Dat meldt het museum. Ze is bezweken aan de verwondingen die ze opliep bij een verkeersongeval dinsdagavond op de Tiensesteenweg in Leuven.

Lees het volledige artikel

Nr 26 - Sint niet te spreken over "stoute Ruben en Louise"

za 17/11/2012 - De Sint is met zijn stoomboot en een heel gevolg aan Zwarte Pieten op het Steenplein in Antwerpen aangekomen. Duizenden kinderen en ouders gaven hem een warme ontvangst. Hoogtepunt van de aankomst was de toespraak van de Sint op 't Schoon Verdiep. Zijn er dit jaar stoute kinderen?

Lees het volledige artikel

Nr 25 - Belgische voorpagina's halen Amerikaanse media

wo 07/11/2012 - Enkele Belgische kranten hebben de Amerikaanse media gehaald door de manier waarop ze met het dan nog ongekende resultaat van de presidentsverkiezingen zijn omgegaan. Het gaat onder meer om Het Laatste Nieuws, De Morgen en Le Soir.

Lees het volledige artikel

lees ook