Kane steelt award van BlØf uit kleedkamer

De leden van de Nederlandse rockgroep Kane hebben een award gestolen van hun collega's van BlØf. Gisteren won BlØf de 538Jingleball Award voor band van het jaar, maar enkele minuten na de uitreiking was de award gestolen.
Fotono Photography
BlØf nog mét award op het podium van de 538JingleBall Awards.

"1 minuutje uit de kleedkamer weg... #538JingleBall Award weg... Houdt de dief...! :-(", tweette BlØf na de show. En daarna nog "Man, Award is gestolen.... Net gekregen.... Echt bizar!!.."

Uiteindelijk waren de leden van de groep Kane met de award gaan lopen. De groep wil de award teruggeven als ze op Concert at Sea mogen staan, het tweedaagse festival van de Zeeuwse band. "@blof - jullie krijgen hem op dat strand van jullie :-) Merry Xmas", tweette Kane vandaag.

De 538JingleBall Awards werden uitgereikt voor een uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam. De Zeeuwse groep BlØf vierde dit jaar zijn 20-jarig bestaan.

Fotono Photography