Kutcher vraagt officieel de scheiding aan van Moore

De Amerikaanse acteur Ashton Kutcher (34) wil zijn huwelijk met Demi Moore (50) nu ook officieel beëindigen. Hij heeft de scheidingspapieren ingediend bij een rechtbank in Los Angeles. Ruim een jaar geleden maakte Demi Moore bekend dat haar huwelijk met Kutcher voorbij was, maar ze ondernam nog geen officiële stappen om van hem te scheiden.
Ashton Kutcher en Demi Moore in betere tijden.

Als reden voor de scheiding gaf hij "onoverbrugbare verschillen" op. In de documenten is er geen sprake van een voorhuwelijks akkoord.

Kutcher en Moore trouwden in september 2005. Ze waren heel open over hun relatie en communiceerden met elkaar en het publiek via de microblog Twitter. Nadat ze uit elkaar gingen, veranderde Demi Moore haar naam op de website van @mrskutcher naar @justdemi.

Het koppel zette zich ook in voor het goede doel en richtte zelf een stichting op om seksuele uitbuiting van meisjes tegen te gaan. Ze steunden ook het VN-programma dat vecht tegen mensenhandel.

Kutcher wordt momenteel door verschillende media gelinkt aan actrice Mila Kunis (29). Moore was eerder al getrouwd met Bruce Willis, met wie ze drie kinderen heeft.