Vier gewonden bij ongeval met politiecombi in Grobbendonk

In Grobbendonk, in de provincie Antwerpen, zijn bij een ongeval met een politiecombi vier gewonden gevallen. De combi reed met zwaailichten aan van Herentals naar Grobbendonk en botste tijdens een inhaalmanoeuvre op een auto. De bestuurder van de auto en drie agenten raakten lichtgewond.

Een combi van de politiezone Neteland botste kort voor middernacht met een auto op de Herentalsesteenweg in Grobbendonk. De combi reed met zwaailichten van Herentals naar Grobbendonk. Tijdens een inhaalmanoeuvre draaide een auto plots af naar links, naar de parking van een nachtclub.

De bestuurder van de combi kon de auto niet meer ontwijken en reed in de zijflank ervan. De auto belandde tegen een boom. De combi belandde tegen een geparkeerde vrachtwagen. De bestuurder van de auto raakte lichtgewond. In de combi zaten drie inspecteurs van de politie. Zij raakten eveneens allen lichtgewond.