Hond weg uit Westkapelle, Bpost keert terug

Bpost bedeelt weer post in de straat in Westkapelle waar een postbode eind december werd toegetakeld door een Napolitaanse Mastiff. De eigenaars hebben de hond elders ondergebracht. De bewoners van de straat hadden tegen de viervoeter ook al een petitie opgestart.

Het anders zo rustige Westkapelle stond al een tijdje in rep en roer door een gevaarlijke hond. De Napolitaanse Mastiff takelde eind december een postbode zo zwaar toe dat hij enkele maanden arbeidsongeschikt is. Bpost weigerde nog post te bestellen in de straat.

Vandaag hadden buurtbewoners een petitie, die 128 handtekeningen telt, overhandigd aan de lokale politie, maar dat bleek al gauw niet meer nodig. De eigenaars van de hond hebben dit weekend een mail gestuurd naar het stadsbestuur waarin ze te kennen gaven dat ze de hond buiten de gemeente ondergebracht hebben. Vanavond maakte Bpost dan ook bekend dat het weer post zal bedelen in de bewuste straat.