Jonge Fransman rijdt zichzelf en 2 anderen dood

Een jonge Franse automobilist heeft zichzelf en twee anderen doodgereden terwijl hij met een ingebouwde camera aan het filmen was hoe snel hij reed. Op een bepaald moment haalde hij 200 kilometer per uur. Uiteindelijk knalde hij tegen een andere auto.

Kort voor het ongeluk, dat vrijdagavond plaatsvond, haalde de 24-jarige militair dus een snelheid van 200 km per uur. Op het moment dat zijn auto botste met het andere voertuig, met daarin drie bejaarden, reed de man nog 140 km per uur in plaats van de maximum toegelaten 90 km per uur.

Dat blijkt uit de beelden die de politie op zijn camera heeft gevonden. Die camera had de man geïnstalleerd in zijn auto om de snelheidsmeter te filmen en kon uit het verhakkelde voertuig worden gehaald.

In de andere auto raakte een 75-jarige man zwaargewond. Zijn 72-jarige echtgenote en zijn 91-jarige schoonmoeder waren op slag dood.