Carla Bruni brengt dit voorjaar 4e album uit

Carla Bruni brengt dit voorjaar haar vierde album uit. Op "Little French songs" zal de zangeres en voormalige première dame hulde brengen aan de grote Franse liedjesschrijvers. Volgens haar manager Bertrand de Labbey is het album "zo goed als klaar".

Volgens De Labbey leed Bruni er tijdens haar periode in het Elysée onder dat ze haar beroep niet meer kon uitoefenen. "Maar ze had ervoor gekozen. Ze heeft een man ontmoet van wie ze houdt en ze is gelukkig met hem."

Bruni zou het wel moeilijk hebben gehad met de aanvallen op Nicolas Sarkozy. "Vanaf een bepaald moment was ze een ongelukkige vrouw", vertelde De Labbey nog op RTL. "Ik hoop dat de journalisten zullen kunnen vergeten dat ze presidentsvrouw geweest is en dat ze zich enkel zullen concentreren op de artistieke kwaliteit van de plaat."

Voor "Little French songs" heeft Bruni opnieuw zelf de teksten geschreven. Bruni debuteerde in 2003 met "Quelqu'un m'a dit". Haar vorige album "Commi si de rien n'était" kwam uit in juli 2008, tijdens de ambtsperiode van Nicolas Sarkozy. De opbrengsten gingen toen naar de liefdadigheidsorganisatie Fondation de France.