Chris Van den Durpel kruipt in de huid van Shrek

Chris Van den Durpel kruipt in de huid van Shrek. De acteur en imitator speelt vanaf 24 maart in de Stadsschouwburg in Antwerpen de hoofdrol in "Shrek de musical". Wie Fiona zal spelen, wordt later bekendgemaakt.

"Na alle rollen, karakters en typetjes die ik tot nu toe heb gespeeld, leek het mij een leuke uitdaging om daar nog een grote dikke groene oger aan toe te voegen onder de vorm van Shrek", zegt Van den Durpel. "Ik heb ondertussen kunnen kennismaken met de musical die bulkt van de humor en prachtige songs en dat alles in een mooi romantisch verhaal. Ik kan niet wachten tot het maart is!”

Het is niet de eerste keer dat Chris Van den Durpel in een musical speelt. Hij nam eerder al de rol van pastoor Ponnet in de succesvolle musical "Daens" voor zijn rekening.

Van den Durpel is imitator en acteur en bij het grote publiek vooral bekend door zijn verschillende typetjes waaronder Kamiel Spiessens, Snelle Eddy, Firmin Crets en Jimmy B.