"Broken circle" naar Duitsland en Oostenrijk

"The broken circle breakdown" van Felix van Groeningen zal in april uitgebracht worden in Duitsland en Oostenrijk. Het drama is verkocht aan Pandora Film, een van de belangrijkste distributeurs in Duitsland.

Op 8 februari beleeft "The broken circle breakdown" zijn internationale première op het Filmfestival van Berlijn. In België lokte de film al bijna 375.000 mensen naar de bioscoop.

"The broken circle breakdown" vertelt het verhaal van Elise en Didier. De relatie van het koppel wordt zwaar op de proef gesteld wanneer hun dochtertje zwaar ziek wordt. De hoofdrollen worden vertolkt door Johan Heldenbergh en Veerle Baetens.

De film verscheen in oktober in de Belgische bioscopen. In april zal de Duitse versie uitgebracht worden in de bioscoop in Duitsland en Oostenrijk.