Evan Rachel Wood en Jamie Bell verwachten baby

Het acteurskoppel Evan Rachel Wood en Jamie Bell heeft bevestigd dat ze een eerste kindje verwachten. De Amerikaanse actrice en de Engelse acteur hadden het nieuws eerder ontkend.

"Het stel is dolenthousiast", meldt de woordvoerder van het koppel. De 25-jarige Wood en de 26-jarige Bell leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de videoclip "Wake me up before september ends" van Green Day in 2005.

Ze vormden een koppel na de opnames van de clip, maar gingen in 2006 uit elkaar. Anderhalf jaar geleden bliezen ze hun relatie nieuw leven in.

Evan Rachel Wood is bekend van de televisieserie "True blood". Ze acteerde ook in de films "Thirteen" en "The wrestler". Jamie Bell brak in 2000 door in "Billy Elliot" en was ook te zien in "Retreat" en "Jane Eyre".