Kevin Van der Perren wint "Sterren o/d dansvloer"

De kunstschaatser Kevin Van der Perren heeft de vijfde editie van het VTM-programma "Sterren op de dansvloer" gewonnen. In de finale van de danswedstrijd scoorde hij beter dan zijn tegenkandidate Eline De Munck.

Eline De Munck en haar danspartner Arman Eranosjan zetten een sterke prestatie neer tijdens de finale. De jury verkoos haar boven Van der Perren met 115 punten tegen 114 punten.

De kijkers konden ook hun stem uitbrengen. Zij kozen voor Kevin Van der Perren en Charissa van Dipte. De kunstschaatser mocht omstreeks 22.30 uur de trofee van "Sterren op de dansvloer" in ontvangst nemen.

"Sterren op de dansvloer" was de voorbije weken aan zijn vijfde editie toe. De vorige edities van het amusementsprogramma werden gewonnen door Louis Talpe, Anthony Arandia, Pieter Loridon en Dina Tersago.