Kris Peeters biedt hulp bij ongeval op A12

Bij een ongeval op de A12 ter hoogte van Willebroek is een vrouw zwaargewond geraakt. Minister-president Kris Peeters kwam er voorbij en hij heeft hulp geboden. Door het ongeval ontstond een lange file.

Bij het ongeval waren twee wagens betrokken. Een vrouw raakte zwaargewond. Verschillende wagens zijn gestopt om hulp te bieden. Een van hen was minister-president Kris Peeters (CD&V), die er toevallig langskwam op weg naar huis.

"Ik zag een vrouw op de snelweg liggen en we zijn gestopt. Ik heb gevraagd om de blauwe zwaailichten uit de auto te halen en zo andere bestuurders te waarschuwen", getuigt Peeters in "Het nieuws" op VTM. "Ik heb ook geprobeerd om de eerste zorg toe te dienen en we hebben gewacht tot de ambulances en de politie ter plaatse kwamen."