Veel volk op afscheid Bart Van den Bossche

Onder grote belangstelling is in Wilrijk afscheid genomen van zanger en televisiepresentator Bart Van den Bossche. Van den Bossche overleed vorige week zondag op 48-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaderbreuk.

"Honderden mensen woonden de emotionele uitvaart van Bart Van den Bossche bij", aldus Hilde Mertens van Radio 2 Antwerpen. Onder de aanwezigen waren onder anderen Jo Vally, Luc Steeno, Rocco Granata, Will Tura, Wendy Van Wanten en Bart Kaëll.

"Vooral de getuigenis van de oudste zoon van Bart Van den Bossche was pakkend. Hij vertelde hoe hij altijd deed wat hij wilde en dat hij geloofde dat alles altijd weer goed komt", besluit Hilde Mertens.

Bart Van den Bossche is bekend van nummers als "De heuveltjes van Erika" en "Boem". Hij werkte mee aan verschillende programma's op Radio 2 en ging aan de slag bij VTM als tv-presentator in de jaren 90. Later presenteerde hij belspelletjes op televisie. Hij bleef ook actief als zanger.