Britney Spears hakt twee knopen door

Britney Spears heeft haar relatie met haar verloofde Jason Trawick verbroken én haar rol als jurylid in de talentenjacht "X-Factor" opgegeven.
A2011

Haar woordvoerder liet weten dat Spears en haar voormalige manager Trawick "samen beslist hebben om een punt te zetten achter hun relatie". "Zoals twee volwassenen hebben ze de moeilijke beslissing genomen om gescheiden wegen in te slaan, maar vrienden te blijven".

Zelf verwoordde Spears het zo: "Ik zal Jason altijd bewonderen en hij blijft een van mijn beste vrienden". Trawick voegde eraan toe dat hij "Britney en haar twee zoontjes altijd zal blijven koesteren". Het paar was samen sinds 2009 en verloofde zich eind 2011.

Even voor ze de split aankondigde, had Spears ook al laten weten dat ze geen jurylid van "X-Factor" meer wil zijn, maar opnieuw zelf haar muzikale carrière op de sporen wil krijgen.