Timberlake stelt nieuwe single "Suit and tie" voor

Justin Timberlake (31) heeft vanochtend zijn nieuwe single "Suit and tie" op de wereld losgelaten. De single is de voorbode van zijn nieuwe album "The 20/20 experience" dat dit jaar uitkomt. Het is al van 2006 geleden dat de Amerikaanse zanger en acteur nog een album uitbracht.

Volgens Timberlake kreeg hij vorig jaar "uit het niets plots inspiratie" voor nieuwe muziek. "Suit and tie" schreef en producete hij samen met Timbaland, met wie hij ook al samenwerkte voor zijn vorige album "FutureSex/LoveSounds". Ook rapper Jay-Z heeft meegewerkt aan het nummer.

Justin Timberlake is bekend van singles als "Rock your body", "Sexyback" en "Cry me a river". Als acteur was hij te zien in "The social network" en "Friends with benefits". In oktober vorig jaar trouwde hij met actrice Jessica Biel.