Bevallen in auto en aangereden worden

Het zal je maar overkomen: bij deze winterprik bevallen in de auto en vlak na de bevalling aangereden worden door een tegenligger. Het gebeurde gisteravond in Hillegom (Nederland), maar moeder en zoon maken het opperbest.

De 34-jarige vrouw was met een verloskundige en haar man onderweg naar het ziekenhuis waar ze zou bevallen. De auto moest wachten voor een brug die openstond. Maar de baby was gehaast en dacht er dus anders over.

De enige optie was om de auto langs de kant van de weg te parkeren en daar, ondanks de sneeuw en de koude, te bevallen.

Nadat de vrouw een gezonde zoon op de wereld had gezet, verloor een 74-jarige tegenligger door gladheid de controle over het stuur en botste op de auto met daarin de kersverse moeder en baby. Niemand raakte gelukkig gewond.

lees ook