De Romeo's scoort goed op de Anne Awards

De Vlaamse groep De Romeo's heeft de tweede editie van de Anne Awards gedomineerd. De groep won de hoofdprijs van de avond met het nummer "Zingen, lachen, dansen", een duet met de Nederlandse zanger Jan Smit. De Anne Awards werden in het Capitole in Gent uitgereikt.

De Romeo's won niet alleen de Anne Award 2012 in ontvangst nemen voor beste nummer van het jaar. De band van Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi mocht ook de prijs voor beste groep en beste ambiancegroep in ontvangst nemen.

3M8S (Three Mates) kreeg de prijs voor beste doorbraak en mocht ook de awards voor beste anderstalig lied en beste videoclip in ontvangst nemen.

Er waren ook awards voor Gene Thomas, Milk Inc., Will Tura, Christoff en K3. Bart Kaëll kreeg de carrièreprijs en Nicole & Hugo werden bekroond met de "lifetime achievement award".

De Anne Awards is een initiatief van de digitale muziekzender Anne. De meeste laureaten werden gekozen door het publiek.