Scenario "Dumb and dumber to" is afgewerkt

De broers Peter en Bobby Farrelly hebben de laatste hand gelegd aan het scenario van "Dumb and dumber to". De orginele "Dumb and dumber" met Jim Carey, Jeff Daniels en Matt Dillon (foto met broers Farrelly) uit 1994 werd onverwacht een wereldhit.
AP1997

Het scenario van "Dumb and dumber to" speelt zich twintig jaar later af dan het origineel. "We zien gewoon wat die twee gasten de afgelopen tijd hebben gedaan. Het wordt gewoon weer veel lachen", aldus Peter Farrelly.

"Ik vind het een geweldig scenario en als je het zou lezen, zou je dat ook vinden", klinkt het. Filmstudio Warner Bros onderzoekt het nieuwe project. Het licht staat nog niet op groen.

De broers Farrelly hebben jarenlang moeten leuren met het scenario van "Dumb and dumber" vooraleer een filmstudio en een acteur toehapte. Jim Carrey en Jeff Daniels vertolkten de hoofdrollen in de film.