VRT lanceert proefversie nieuwe online radiospeler

De VRT heeft een proefversie van haar nieuwe online radiospeler Radio+ gelanceerd. Via www.radioplus.be kunnen luisteraars hun favoriete VRT-radionetten beluisteren, maar de proefapplicatie geeft ook de mogelijkheid om feedback te geven om de gebruikerservaring van de radiospeler in de toekomst nog te verbeteren.

Radio+ biedt de mogelijkheid om live naar de VRT-radiozenders te luisteren, maar programma's kunnen ook herbeluisterd worden.

Wie dat wil, kan Radio+ uitklappen om ook de playlist te zien. Je kan met anderen delen naar welk nummer je aan het luisteren bent en via de "Toon netten"-knop zien gebruikers in een oogopslag wat er op dat moment op de verschillende zenders te horen is. Via de Facebook-, Twitter- en mailknop kan er snel en gemakkelijk gereageerd worden.