Mark Wahlberg speelt mee in sequel "Ted"

De Amerikaanse acteur Mark Wahlberg heeft in de talkshow "Anderson Cooper live" bevestigd dat er een sequel komt van de succesvolle komedie "Ted" uit 2012. "Ted" verscheen in juni in de bioscoop en was goed voor een omzet van meer dan een half miljard dollar.

Mark Wahlberg zei in een talkshow op de Amerikaanse televisie dat de overeenkomst voor de film "Ted 2" al ondertekend is en dat regisseur en scenarist Seth MacFarlane werkt aan het script voor de film.

Seth MacFarlane zal op zondag 24 februari het Oscargala presenteren. Mark Wahlberg zal samen met de pop Ted een gastoptreden maken tijdens de Oscarshow.

"Ted" is de debuutfilm van Seth MacFarlane. MacFarlane brak door met het maken van animatieseries als "Family guy" en "American dad". Zijn film met een vuilbekkende teddybeer en Mark Wahlberg was een onverwacht kassucces. Universal Studios realiseerde een omzet van meer dan een half miljard dollar, de beste prestatie ooit voor een komedie die in de VS niet geschikt is voor kijkers jonger dan 17 jaar (R-rated).