Praga Khan bouwt feestje in de AB in Brussel

De Belgische danceformatie Praga Khan heeft in een uitverkochte AB in Brussel zijn 25e verjaardag gevierd. Maurice Engelen en Olivier Adams brachten een set met enkele nieuwe nummers en vooral veel bekende hits.

Praga Khan is een van de verschillende danceprojecten van Maurice Engelen en Olivier Adams. De groep brak begin de jaren 90 wereldwijd door met de single "Injected with a poison". Het duurde daarna bijna tien jaar vooraleer de band ook op de meest prestigieuze podia in België mocht optreden.

Praga Khan vierde zijn 25e verjaardag met een optreden in een uitverkochte AB. Op de setlist stonden verschillende nieuwe nummers, maar vooral veel bekend oud werk.

"Als je ziet dat David Bowie met een nieuw album komt en de Rolling Stones nog steeds op tournee gaat, dan denk ik dat we nog wel een paar jaar on the road zullen zijn", zei de 54-jarige Maurice Engelen voor aanvang van het concert. "Grijs maar wijs", vult zijn muzikale compaan Olivier Adams aan.

Praga Khan viert zijn 25e verjaardag met een nieuwe concerttournee en een nieuw album, "Soulsplitter".