Selah Sue werkt samen met Gotye-covergroep

Selah Sue heeft samen met de Canadese band Walk off the Earth een coverversie opgenomen van de klassieker "Can't take my eyes off you". Walk off the Earth is vooral bekend van hun akoestische versie van Gotyes "Somebody that I Used to know".

De cover die de Canadese groep maakte van de wereldhit van Gotye, ging eveneens de wereld rond. In een jaar tijd verzamelde de videoclip net geen 145 miljoen views op YouTube.

Voor "Can't take my eyes off you", dat in 1967 voor het eerst een hit was voor Frankie Valli & The Four Seasons, heeft Walk off the earth nu samengewerkt met de Leuvense Selah Sue. In de beatboxversie van het nummer zingt ze het refrein in.

"Can't take my eyes off you" is al tientallen keren gecoverd, onder meer Diana Ross & The Supremes, Pet Shop Boys, Muse, Gloria Gaynor en Lauryn Hill namen er een eigen versie van op.