Tour Rolling Stones brengt 29 miljoen euro op

"50 and counting", de laatste tournee van The Rolling Stones in Engeland en Amerika, heeft 29 miljoen euro opgebracht. Veel fans deden hun beklag over de dure ticketprijzen.

The Rolling Stones speelden in november hun nieuwste show "50 and counting" twee keer in Londense O2 Arena waar 31.755 mensen kwamen kijken. In december speelden ze drie keer in Amerika.  Een keer in Brooklyn's New Barclays Center en twee keer in Prudential Center in New Jersey.

Ze stonden niet alleen op het podium. Florence Welch, Mary J. Blige, Lady Gaga en The Black Keys vergezelden hen.

Veel fans waren niet tevreden omdat de tickets te duur waren. De prijzen gingen van 108 euro tot 1.138 euro voor een deluxe VIP ticket.

Keith Richards vond de prijzen wel redelijk. Al voegde hij er wel aan toe dat hij vooral shows wil spelen en er niet te veel geld voor wil vragen. Mick Jagger zei dat het gewoon heel duur was om de shows op de bouwen.