Carry Goossens viert 40 jaar op de planken

Acteur Carry Goossens viert dit jaar niet alleen zijn 60e verjaardag, hij staat ook 40 jaar op de planken. Dat wil hij vieren met een theaterstuk, "Kaarten op tafel", dat hij samen met zijn vrouw, Chris Bus, brengt.

Carry Goossens speelde in verschillende theater- en televisieproducties. Hij is vooral bekend van zijn rol als Oscar in de televisiereeks "F.C. De Kampioenen". Verder speelde hij onder andere nog in "Lili en Marleen" en "Code 37".

Zijn nieuwste theaterstuk heet "Kaarten op tafel". Het vertelt het tragikomische verhaal van twee jonge senioren, Fonsia en Fred, die in een bejaardentehuis zijn beland. Ze leren elkaar beter kennen door kaart te spelen.  De vrouw van Goossens, Chris Bus, speelt Fonsia.

Het stuk is een herwerking van een Amerikaans toneelstuk "The gin game" van D.L. Coburn.