Hoogzwangere Shakira in blote buik voor Unicef

De Colombiaanse zangeres Shakira en haar vriend, voetballer Gerard Piqué, organiseren een virtueel feestje voor de geboorte van hun zoon. De geschenkjes zullen echter niet naar het koppel en de baby gaan, maar zijn voor "minder bevoorrechte kinderen". Shakira, ambassadrice van Unicef, lanceert de oproep samen met foto's van haar bolle buik.

Op de geboortelijst die online staat, prijken noodzakelijke spullen zoals poliovaccins, weegschalen en muskietennetten. "Om de komst van ons eerste kind te vieren, hopen we dat minder bevoorrechte kinderen in zijn naam aan basisspullen kunnen komen dankzij schenkingen. Bedankt om dit onvergetelijke moment met ons te delen", tweet het bekende koppel.

De oproep wordt ondersteund met foto's van een hoogzwangere Shakira in goudkleurige bikini. Piqué houdt de bolle buik van zijn vriendin liefdevol vast. In een filmpje zegt de 35-jarige zangeres zo het leven te willen redden van duizenden baby's.