Schoenaerts en Winslet samen in "A little chaos"

Matthias Schoenaerts gaat samen met Kate Winslet in "A little chaos" van Alan Rickman spelen. De kostuumfilm gaat over tuiniers die een fontein mogen ontwerpen in de tuinen van Versailles. Schoenaerts en Winslet nemen de hoofdrollen voor hun rekening.

Regisseur Rickman kent Winslet al langer. Ze werkten samen in "Sense and sensibility". Winslet is bij het grote publiek vooral bekend van "Titanic" met Leonardo DiCaprio. Ze acteerde ook in "Iris", "Eternal sunshine of the spotless mind", "Little children", "Finding Neverland", "Revolutionary Road" en "The reader".

Schoenaerts was al te zien in de succesvolle prent "Rundskop", een film over de hormonenmaffia die een Oscanominatie kreeg en internationale deuren opende voor de acteur. Dit jaar is de kortfilm "Dood van een schaduw", met Schoenaerts in de hoofdrol, genomineerd voor een Oscar. 

Schoenaerts blikte vorig jaar nog "De rouille et d'os" met Marion Cotillard in en werkt momenteel aan "Suite française" met Michelle Williams.