Nieuw bezoekersrecord voor autosalon

Het autosalon heeft dit jaar weer een record aantal bezoekers gelokt. Vandaag was het de laatste dag van het salon voor licht bedrijfsvoertuigen, de kleine versie van het salon. Ruim 380.000 mensen zijn een kijkje komen nemen, opnieuw meer dan het record van twee jaar geleden.

Op de laatst dag van het Salon voor Lichte Bedrijfsvoertuigen, Vrijetijdsvoertuigen en Tweewielers, zoals de officiële naam luidt, kwamen nog 20.000 bezoekers opdagen.

Gedurende tien dagen stonden de 115.000 vierkante meter van de twaalf Heizelpaleizen in het teken van auto's, bestel- en vrachtwagens, gemotoriseerde tweewielers, fietsen en lichte vliegtuigjes. Ondanks de sneeuw werd het bezoekersrecord van twee jaar geleden, 379.667 mensen, verbroken.

Na meer dan tien jaar afwezigheid kreeg ook de fiets opnieuw een plaats op het salon. Gedurende vier dagen konden de stands van onder meer fietsfabrikanten, leveranciers van uitrusting en federaties worden bezocht. Febiac laat alvast weten dat het niet bij een eenmalige terugkeer zal blijven.