"Armstrong is fascinerende persoonlijkheid"

Bradley Cooper wil graag de rol van Lance Armstrong spelen in een film over de carrière en val van de voormalige wielrenner. "Wat een fascinerende persoonlijkheid", vertelde hij onlangs aan de BBC. De producer van de film bevestigt dat hij praat met de acteur.

Abrams, producer maar ook regisseur, heeft plannen om het boek "Cycle of lies: the fall of Lance Armstrong" van The New York Times-journaliste Juliet Macur te verfilmen. Of hij ook zelf zal regisseren is nog niet duidelijk, maar hij had wel al een mail ontvangen van Bradley Cooper waarin die zijn interesse voor de rol uitspreekt.

Cooper, een van de "coming men" in Hollywood, is niet de enige kandidaat voor de rol. Ook de namen van Matt Damon, Jake Gyllenhaal, Michael Fassbender en Christian Bale circuleren.