Rock Werchter maakt 20 nieuwe namen bekend

Jessie Ware, Django Django en Of Monsters and Men zijn enkele van de 20 nieuwe namen die vandaag zijn toegevoegd aan de affiche van Rock Werchter 2013. Het festival vindt dit jaar plaats van 4 tot 7 juli. Er zijn nu al bijna 50.000 tickets verkocht.

Nieuw op donderdag 4 juli zijn Airbourne en Netsky op de Main Stage, Jessie Ware (foto) in de Marquee en Bloc Party in The Barn. Ook Sigur Rós treedt op 4 juli aan in The Barn. Dat Volbeat en Green Day op diezelfde dag op de Main Stage staan, was eerder al eengekondigd.

Op vrijdag 5 juli voegen Two Door Cinema Club, The Script en Phoenix zich bij de eerder aangekondigde Kings of Leon en Blur op de Main Stage. C2C komt naar de Marquee, Richard Hawley naar The Barn.

Voor zaterdag 6 juli was nog meer één band bekend, Rammstein. Het programma wordt aangevuld met Graveyard op de Main Stage, Disclosure in de Marquee en Django Django in The Barn.

Op 7 juli sluiten Depeche Mode en Editors het festival af, maar voor het zover is, staan A Day To Remember, Band of Horses en Thirty Seconds to Mars op de Main Stage. In de Marquee is er plaats voor Passenger en Asaf Avidan. Voor The Barn hebben Alt-J en Of Monsters and Men hun komst bevestigd.

In de komende weken zullen er nog meer namen bekendgemaakt worden.