Toekomstige oma in extase door babynieuws

De 60-jarige Shirley Brown uit Nova Scotia, Canada, droomde er al een tiental jaren van, maar dat ze juist op kerstdag tijdens een familiefeestje het goede nieuws zou krijgen, dat was nog enigszins onverwacht. Toen ze het pakje dat ze van haar dochter Jocelyn geopend had en de blokjes die samen het woord "BABY" vormden, zag, ging ze helemaal door het lint. Het resultaat was zo grappig, dat het filmpje al snel op het internet verspreid geraakte.

Brown gilde hilarisch in het filmpje van "We krijgen een baby" om uiteindelijk verdwaasd onverstaanbare woorden te brabbelen. Kortweg, gelukkig zijn!

"Ik durf soms nogal eens sterk reageren op iets. En dit was een echte shock voor mij. “Wat zou het toch kunnen zijn?”, dacht ik toen ik het doosje opende. Maar dan zag ik de "B", en ik wist het onmiddellijk. Ze hebben mij daar goed te grazen genomen", aldus Brown aan de Canadese nieuwszender CTV News.

"Dat ik gefilmd werd, wist ik niet. Daar was ik helemaal niet mee bezig. Ik wilde zo snel mogelijk mijn cadeautje openen." Dochter Jocelyn gebruikte het filmpje om de komst van de baby officieel aan te kondigen op Facebook: "Gelukkig is mijn moeder zo blij dat ze oma wordt dat ze daarmee akkoord ging."

"Nu het filmpje zo verspreid geworden is, schaam ik me ergens wel. Dat gevoel van in bed te willen kruipen en een laken over mijn hoofd te trekken. Wat niet wegneemt dat ik me misschien ga wreken op mijn dochter, voor hetgeen ze me aangedaan heeft", besloot de oma-in-spe al lachend. De baby wordt verwacht in juli.

lees ook