Lien Van de Kelder op kabinet Vande Lanotte

De actrice Lien Van de Kelder werkt sinds vorige week maandag op het kabinet van vicepremier en minister van Economische Zaken Johan Vande Lanotte (SP.A). Dat meldt Het Nieuwsblad.

Lien Van de Kelder studeerde rechten en brak door met een rol in de soap "Thuis". Ze was ook te zien in de fictieseries "The spiral" op Eén en in "Vermist" op VT4/Vier. Vandaag presenteert ze het culturele magazine "Hoera cultuur!" op Canvas.

Van de Kelder zal haar werk als actrice combineren met haar bezigheden op het kabinet van minister Johan Vande Lanotte. Op het kabinet zal ze zich vooral focussen op het beleid in verband met intellectueel eigendomsrecht.

Het kabinet van Vande Lanotte benadrukt in Het Nieuwsblad dat Van de Kelder enkel en alleen om inhoudelijke redenen is aangeworven, niet op basis van naam en faam.