Sloop van huizen Andras Pandy gestart

In Molenbeek worden twee huizen afgebroken die ooit eigendom waren van de seriemoordenaar Andras Pandy. De gemeente laat ze afbreken om er nieuwe woningen op te zetten.
De huizen van Andras Pandy in Molenbeek stonden al jaren te verkrotten.

De huizen in de buurt van de Vlaamsepoort en in de Ninoofsepoort stonden al jaren te verkrotten. Enkele jaren geleden heeft de gemeente Molenbeek ze aangekocht. Ze worden afgebroken om er nieuwe woningen op te zetten.

De afbraak van het huis aan de Vlaamsepoort is vanmiddag gestart, ook het andere huis gaat binnenkort tegen de vlakte. zal een drietal weken in beslag nemen omdat alle materiaal gesorteerd en gerecycleerd zal worden.

Dominee Andras Pandy vermoordde eind jaren 80 samen met zijn dochter Agnes zes van zijn familieleden en liet de lichamen verdwijnen. In 2002 werd hij tot levenslang veroordeeld. Zijn dochter kreeg 21 jaar cel, ze kwam vrij in 2010.