Laatste van de Andrews Sisters is overleden

In de Verenigde Staten is Patty Andrews overleden, de laatste overlevende van de drie Andrews Sisters. Ze was 94 jaar oud en is overleden in haar huis in Los Angeles. Patty Andrews was de lead singer "in het midden". Haar zusters LaVerne en Maxine overleden al enige tijd geleden.
AP2009

De muziek van de Andrews Sisters werd vooral populair in de Tweede Wereldoorlog, toen ze vaak optraden voor de Amerikaanse troepen. Ze traden ook vaak op in films die bedoeld waren om de soldaten aan het front op te monteren.

Na een korte pauze na de oorlog begonnen ze opnieuw op te treden, met verschillende tournees in de VS en Europa. Hun laatste optreden was in 1966, in The Dean Martin Show. 

Bekende nummers van The Andrews Sisters zijn "Bei Mir Bist Du Schön", "I'll be with you in Apple Blossom Time", "Boogie Woogie Bugle Boy" en "Rum and Coca-Cola".