Taylor Swift gaat dieetcola aanprijzen

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift heeft een overeenkomst gesloten met het frisdrankenbedrijf Coca-Cola. De zangeres zal de komende maanden het gezicht worden van een campagne voor dieetcola.

"Ik ben in de wolken met onze nieuwe samenwerking", aldus Swift. De zangeres zal te zien zijn in reclamespots en gedrukte en digitale advertenties. De colaproducent zal ook de tournee van de zangeres sponsoren.

De 23-jarige Taylor Swift groeide de voorbije jaren uit tot een van de populairste zangeressen in de VS. In 2011 was ze de best verdienende zangeres in Amerika. Ze is bekend van nummers als "Love story" en "You belong to me".

Taylor Swift is niet de eerste zangeres die frisdrank aanprijst. Beyoncé Knowles verlengde eerder haar samenwerking met Pepsi.