Tweede reeks voor Eén-programma "Loslopend wild"

In februari starten de opnames van de tweede reeks van "Loslopend wild". De eerste reeks van het Eén-programma haalde gemiddeld 818.000 kijkers.

"Loslopend wild" is een sketchprogramma van Eén en Het Televisiehuis met in de hoofdrollen voornamelijk vrouwen. Verschillende generaties actrices speelden mee. Van actrices die al jaren meedraaien zoals Reinhilde Decleir, Camilia Blereau, Els Dottermans en Gilda De Bal tot jongere vrouwen zoals Inge Paulussen, Anemone Valcke en Eva Binon.

Op donderdag 31 januari zendt Eén de laatste aflevering van het eerste seizoen uit. Het programma haalt gemiddeld 818.000 kijkers. Eén kondigde vandaag aan dat in februari de opnames van het tweede seizoen starten. Die zullen zoals de vorige reeks in Mechelen plaatsvinden. Dezelfde ploeg en acteurs zullen meewerken aan de nieuwe reeks.