Koen De Bouw en Johan Leysen in "Het vonnis"

Koen De Bouw en Johan Leysen spelen mee in de nieuwste film van regisseur Jan Verheyen, "Het vonnis". Op 11 februari starten de opnames in Gent.

"Het vonnis", de nieuwe film van Jan Verheyen, vertelt het verhaal van Luc Segers, een gebroken man bij wie de stoppen doorslaan als de moordenaar van zijn vrouw door een procedurefout wordt vrijgelaten.

Koen De Bouw speelt Luc Segers. De Bouw is bekend van de films "De zaak Alzheimer", "De indringer" en "Loft". Hij werkte al samen met Verheyen in "Dossier K.". Johan Leysen speelt de advocaat Jan De Cock. Leysen is regelmatig te zien in Franse, Nederlandse en Engelse films. Vorig jaar speelde hij naast George Clooney in "The American".

"Ik kijk geweldig uit naar de combinatie van die twee rasacteurs. Met Koen heb ik het intense avontuur "Dossier K." beleefd en Johan stond al een tijdje op mijn verlanglijstje", vertelt Jan Verheyen.

In de loop van de komende dagen zullen de overige namen van de cast bekendgemaakt worden. De opnames starten op 11 februari en de film verschijnt begin oktober in de zalen.