Man achter "Sterrenmeisje" slaat opnieuw toe

Een Russisch meisje heeft de naam van haar kersverse vriend op haar gezicht laten tatoeëren, op de eerste dag dat ze elkaar ontmoetten. Die vriend, Ruslan Toumaniantz, is in ons land bekend als de man die "het Sterrenmeisje" even wereldfaam bezorgde.

Het gaat om een liefdesverhaal: Lesya, een jonge vrouw uit Saransk in Rusland, begon een maand geleden te chatten met een man, een tatoeëerder uit Kortrijk. In een mum van tijd werden ze verliefd op elkaar. Ruslan Toumaniantz is de man, hij spreekt vloeiend Russisch en is in ons land bekend van de 56 sterren die hij (ongevraagd) op het gezicht van Kimberley Vlaeminck tatoeëerde.

Vorige week hebben Lesya en Ruslan elkaar voor het eerst ontmoet. Ze hebben plannen om te trouwen. Lesya wil ook dat Ruslan haar leert hoe ze moet tatoeëren en ze wil ook tatoeages over haar hele lichaam.

Liefde op het (eerste) gezicht dus, en niet alleen figuurlijk. De dag waarop ze elkaar hebben ontmoet, heeft Lesya een tatoeage op haar gezicht laten zetten. Ze heeft haar nieuwe vriend toestemming gegeven om zijn eigen naam op haar gezicht te plaatsen als teken van eeuwige toewijding. "Ruslan", zo prijkt er nu op het gezicht van het meisje.

En dat lokt uiteenlopende reacties uit op het internet. Sommigen denken dat het meisje ooit veel spijt zal hebben van haar tatoeage. Anderen vinden het dan weer een prachtig liefdesverhaal.

lees ook