Opnames film "F.C. De Kampioenen" starten in april

In april starten Eén en Skyline met de opnames van de bioscoopfilm van "F.C. De Kampioenen". In de film zullen alle acteurs van het laatste seizoen meespelen.

Voor de opnames van de film trekken de acteurs in april naar het zuiden van Frankrijk. In juni worden de opnames voortgezet in België.

De film krijgt geen steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds, maar Eén en Skyline hebben er vertrouwen in dat de lopende onderhandelingen met potentiële partners en sponsors de nodige middelen zullen genereren.

Vier schrijvers hebben samengewerkt aan het scenario: Hec Leemans, de auteur van de stripreeks van "F.C. De Kampioenen", An Swartenbroekx, die de rol van Bieke speelt, Bart Cooreman, een vaste scenarist van het televisieprogramma en Johan Gevers, die de film ook zal regisseren. De film komt in december in de zalen.