"Als het een vergissing is, zal het mijn vergissing zijn"

Rihanna (24) bevestigt in een interview dat vandaag in Rolling Stone verschijnt dat ze opnieuw een relatie heeft met haar ex-vriend Chris Brown (23). Vier jaar geleden sloeg hij haar in elkaar aan de vooravond van de Grammy Awards.
AP2012
Chris Brown en Rihanna (25/12/2012).

Brown werd toen veroordeeld tot vijf jaar voorwaardelijk en de rechter gaf hem ook een omgangsverbod. De afgelopen maanden trokken de r&b-artiesten echter weer vaak met elkaar op en werden de geruchten dat ze opnieuw een koppel zouden zijn, almaar sterker.

Rihanna bevestigt die geruchten nu in het tijdschrift Rolling Stone (foto in tekst). "Ik heb beslist dat het belangrijkste voor mij is dat ik gelukkig ben", zegt ze. "De mening van anderen kan dat niet verhinderen. Als het een vergissing blijkt te zijn, dan is het mijn vergissing. Ik kan ermee omgaan."

De zangeres geeft toe dat haar geschiedenis met Brown "niet de mooiste puzzel ter wereld" is, maar ze is er vrij zeker van dat Brown "walgt" van wat hij in het verleden gedaan heeft. Ze denkt niet dat hij haar nog eens zal mishandelen. "Hij heeft de luxe niet om het opnieuw te verknallen. Dat is gewoon geen optie. Ik kan niet zeggen dat er niets meer fout zal lopen. Maar ik zou nooit zo ver gegaan zijn als ik dacht dat die mogelijkheid nog bestond." Volgens de zangeres zijn ze allebei volwassen geworden. "We weten wat we nu hebben en willen dat niet verliezen."

Rihanna bracht eind vorig jaar haar nieuwe album "Unapologetic" uit. Ze is bekend van hits als "Umbrella", "Man down", "Diamonds" en "Princess of China", haar samenwerking met Coldplay.

AP2013