Tomorrowland ook dit jaar "best music event"?

Tomorrowland maakt dit jaar opnieuw kans op de internationale "best music event" award. Ook de Belgische dj's Dimitri Vegas en Like Mike staan op de nominatielijst.

Op de Miami Winter Music Conference worden de International Dance Music Awards uitgereikt. Vorig jaar won voor de eerste keer een Belgisch festival een award. Tomorrowland kreeg de prijs voor "best music event".

Ook dit jaar is het populaire festival in de categorie genomineerd. In de lijst staan ook Electric Daisy Carnival (Las Vegas), Ultra Music Festival (Miami), Electric Zoo (New York), Coachella (Californië), Shambhala Music Festival (Canada), Sensation (Nederland) en Elements Music Festival (Canada).

Ook het dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike maakt kans op een award. Ze zijn genomineerd in de categorie "break-through dj". De twee broers uit Willebroek staan al vier jaar op Tomorrowland en maakten ook het Tomorrowland Anthem in 2011 en 2012. Ze werkten al samen met internationale artiesten zoals LMFAO, Jennifer Lopez, Steve Aoki en Kelis. In hun categorie nemen ze het op tegen onder andere Jamie Jones, Maceo Plex, Seth Troxler en Tommy Trash.