Fleetwood Mac komt in oktober naar België

Op 9 oktober treedt Fleetwood Mac op in het Sportpaleis in Antwerpen. De Brits-Amerikaanse band kondigde eerder al een wereldtournee aan naar aanleiding van de 35e verjaardag van hun succesalbum "Rumours".
AP2012

Op 25 januari verscheen de geremasterde editie van het album "Rumours" van Fleetwood Mac. Het album kwam uit in 1977 en er werden wereldwijd meer dan 40 miljoen exemplaren van verkocht. Op de heruitgave staan, naast hits zoals "Go your own way", "You make loving fun", "Dreams" en "Don't stop", nooit eerder uitgegeven studio- en livenummers.

“In 1967 zijn John McVie en ik gestart met Fleetwood Mac. Het is enorm bevredigend dat de band het tot op heden overleefd heeft, ondanks de vele transformaties die zich sindsdien hebben voorgedaan. Door de jaren heen is er echter altijd één ding wel stabiel gebleven. Onze fans. Ik kijk er enorm naar uit de band met de fans opnieuw aan te scherpen en het podium te delen met de andere leden”, zegt Mick Fleetwood.

De Fleetwood Mac Live 2013 Tournee houdt ook halt in ons land. Op woensdag 9 oktober spelen ze in het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 8 februari.