Handen en voeten De Niro vereeuwigd in Hollywood

Acteur Robert De Niro heeft afdrukken van zijn handen en voeten in cement gezet voor het bekende Chinese Theatre in Hollywood.
Invision2013

De 69-jarige Amerikaanse acteur draait al jaren mee in Hollywood en won al twee Academy Awards voor zijn rol in "The godfather part II" en "Raging bull". Toch krijgt hij nu pas de eer om zijn afdrukken te laten vereeuwigen in Hollywood. De Niro is opnieuw genomineerd voor een Oscar voor zijn rol in "Silver linings playbook".

Tijdens de ceremonie gaf hij ook een speech waarin hij zei: "Er wordt gezegd dat iedereen in de filmindustrie op drie plaatsen thuis is: de plaats waar ze wonen, de plaats waar hun eerste vrouw woont en Hollywood. Bedankt om mij hier, in Hollywood, zo thuis te laten voelen."

Invision2013
Invision2013