Mike Patton met Tomahawk naar Dour Festival

De Amerikaanse zanger en muzikant Mike Patton komt met zijn band Tomahawk naar de 25e editie van Dour Festival. De frontman van Faith No More stond de voorbije decennia al verschillende keren op het podium in Dour.

Mike Patton is een graag geziene gast op het grootste alternatieve muziekfestival in Franstalig België. Patton trad er niet alleen op met zijn bekendste band, Faith No More, maar ookmet zijn projecten Fantômas, Peeping Tom en Tomahawk.

Met Tomahawk heeft Patton een nieuw album gemaakt. Hij zal de cd voorstellen aan zijn Belgische fans op donderdag 18 juli op Dour Festival.

Mark Lanagan Band, Thee Oh Sees, Young Rival en Mujeres zijn ook toegevoegd aan de affiche van Dour 2013. De 25e editie van Dour Festival vindt dit jaar plaats van donderdag 18 juli tot en met zondag 21 juli.