Bieber jongste artiest met 5 albums op 1 in VS

Justin Bieber (18) is de jongste artiest ooit die met 5 albums op nummer 1 gestaan heeft in de Amerikaanse albumlijst. "Believe acoustic" kwam op 1 binnen in de Billboard 200 albumlijst.

Op "Believe acoustic" staan akoestische versies van de songs uit zijn vorige nummer 1-album "Believe" dat in juni vorig jaar uitkwam. In de eerste week zijn er 211.000 exemplaren van het album verkocht. Het album staat ook op 1 in de iTunes-downloadlijsten in 63 landen. Het is al het vierde jaar op rij dat Bieber met een album op 1 staat in de lijst.

Ondanks zijn commercieel succes werd Justin Bieber dit jaar niet genomineerd voor de Grammy Awards, die zondagnacht worden uitgereikt. Bieber is bekend van hits als "Baby", "One less lonely girl" en "Never say never". Op 1 maart wordt Justin Bieber 19.