Internationale carrière voor "Allemaal rokjes"

"Allemaal rokjes", het doe-het-zelf naaiboek van Madame Zsazsa, krijgt een internationale carrière. Er komt een Duitse en een Deense editie. In Vlaanderen zijn van de bestseller al meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

"Allemaal Rokjes", dat tips en instructies bevat om zelf rokjes te maken, is bij ons al aan de achtste druk toe. Het boek van Madame Zsazsa (foto), het pseudoniem van de 33-jarige Kim Leysen uit Meerhout, wekt nu ook interesse op uit het buitenland.

“In maart verschijnt er een Duitse versie, die zal "Rock festival" heten", zegt de schrijfster aan Gazet van Antwerpen. In Denemarken kocht uitgeverij Turbine Forlaget de rechten. “Vild med nederdele" wordt daar de titel, de lancering is voor dit najaar.

In Nederland is "Allemaal rokjes" al langer te koop. En ook daar loopt de verkoop goed, aldus Madame Zsazsa.