Marketingstunt Snow in de tuin van de concurrenten

Een dag na de officiële bekendmaking dat KPN België met Snow digitale televisie gaat aanbieden, heeft het bedrijf ook de concurrenten in die sector ingelicht. 's Nachts waren medewerkers van de nieuwe speler uitgerukt om in de tuin van Telenet, Belgacom en VOO sneeuwpoppetjes te plaatsen. De even knappe reactie van die concurrenten liet echter niet lang op zich wachten.

Vanmorgen plaatste Snow op hun officiële twitteraccount de volgende tweet. Het tekstje "Zo te zien heeft Telenet vanmorgen onverwacht bezoek gekregen", werd vergezeld met een foto waarop tientallen sneeuwmannen te zien waren. Ook bij concurrent Belgacom werden sneeuwpoppen op het grasveld geplaatst.

Een geslaagde marketingstunt, maar Telenet en Belgacom lieten zich niet onbetuigd. In plaats van de poppen gewoon weg te nemen, deden medewerkers er een schepje bovenop door ze te bedekken met gepaste winterkledij.

lees ook