Jan Van Looveren gaat presenteren op Eén

Acteur Jan Van Looveren, beter bekend van zijn typetje Joeri, gaat samen met Thomas Vanderveken en Britt van Marsenille het programma "Voor hetzelfde geld" presenteren. Vanaf 3 april wordt dit nieuwe reportagemagazine uitgezonden op Eén.
© VRT
Van links naar rechts: Jan Van Looveren, Thomas Vanderveken, Britt Van Marsenille

Het trio verdiept zich voor het magazine in de wereld van het geld. Negen weken lang gaan ze op zoek naar de beste manier om meer te verdienen, minder uit te geven en tegelijkertijd heel aangenaam te leven.

Jan Van Looveren maakt zijn debuut als presentator bij de openbare omroep. Hij is vooral bekend van het typetje Joeri, dat hij speelde in het komische tv-programma "Trigger happy" en verschillende reclamespots. Hij speelde ook in de tv-serie "Zone stad". Samen met Philippe Geubels presenteerde hij het mannenprogramma "M!LF".

Britt van Marsenille was al te zien op Ketnet. In 2007 presenteerde ze samen met Roel Swanenberg het programma "BeDweters". Thomas Vanderveken is een vertrouwd Eén-gezicht. Hij is bekend van "Steracteur, sterartiest" en duikt ook vaak op in "Vlaanderen vakantieland".